Chora dhoti Aala – Amit Dhull & Ruchika 

Chora Dhoti Aala Lyrics - Amit Dhull & Ruchika

Singer Amit Dhull & Ruchika
Music GR Music
Song Writer Rishi Raj Mastana

Chora Dhoti Aala Lyrics

Chora dhoti Aala milgya he na pehre kot or pent
Re Meri muchyain ki marod isi re janu foj me leftinant

Main m.a.b.ed padhi likhi dekhe ek haali k byadi re
Mhara jamidara rukke rolle ka teri aandi tor bana di re
Ek foutuner kadwa di ghoomiye mathura Delhi Cant
Meri muchyain ki marod isi janu foj me leftinant

Char Dina ki hove javani kade karya nahi singaar mane
Diamond ki teri jhanjjar lya du aawe lutaana Pyara mane
Uthenge jharnaate se jab laa k chalu sent
Re Meri muchyain ki marod isi janu foj me leftinant

Jhuthe wade mastane se Jhutha Tera Pyar balam
Mere dhore si aake dekh tanne mill jave ga karaar sanam
Maine Dil ka Mada na laiye Tera aasiq permanent
Re Meri muchyain ki marod isi janu foj me leftinant

Chora Dhoti Aala Hindi Lyrics

छौरा धोती आला मिलग्या हे नां पहरै कोट अर पैंट
रै मेरी मुछां की मरोड़ ईसी रै जणूं फौज मैं लेफ्टिनेंट

मैं एम ए बीएड पढ़ी लिखी देखे ईस हाली कै ब्यादी रै
म्हारा रूकै रोलै का जमींदारा तेरी ऐंडी टौर बणांदी रै
इब फोरचुनर कढ़ादी घुमिये मथुरा दिल्ली कैंट
बंदड़ा धोती आला मिलग्या हे नां पहरै कोट अर पैंट
रै मेरी मुछां की मरोड़ ईसी रै जणूं फौज मैं लेफ्टिनेंट

चार दिनां की होवै जवानीं कदे करया नहीं श्रंगार मनै
डायमंड की तेरी झांझर ल्यादूंआवै लुटाणां प्यार मनैं
रै उठैगें झरणांटै से जब लाकै चालै सैंट
छौरा धोती आला मिलग्या हे नां पहरै कोट अर पैंट
रै मेरी मुछां की मरोड़ ईसी रै जणूं फौज मैं लेफ्टिनेंट

ये झूठै वादे मस्तानें तेरे झूठा सै तेरा प्यार बलम
रै मेरी कोली मैं आकै देख तनैं मिल जावैगा करार सनम
मनैं दिल का माड़ा नां लाईये रै तेरा आशिक परमानैंट
बंदड़ा धोती आला मिलग्या हे नां पहरै कोट अर पैंट
रै मेरी मुछां की मरोड़ ईसी रै जणूं फौज मैं लेफ्टिनेंट